Portfolio

Geen betere manier om onze kennis en kunde in de schijnwerpers te plaatsen dan trots enkele van onze vertaalprojecten met u te delen.

Tevreden klanten zijn immers de manier om ook u met een goed gevoel op onze vertaaltrein mee te nemen. Neem gerust een kijkje en ontdek zo hoe onze vertalingen ook u een handje kunnen helpen. Mocht u toch nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.


1ce1ab34d8

Superteleshopping.de

Bralex Webshops gevestigd te Groningen zijn al jaar en dag een vaste content- en vertaalpartner. Ze doen op ons beroep voor zowel Duitse vertalingen als Nederlandse blogcontent. Een mooie samenwerking die resulteert in een verhoogde omzet.

Elke maand weer vertalen we tientallen productteksten voor de Duitse en Oostenrijkse markt. www.superteleshopping.de trekt elke maand tienduizenden bezoekers en vormt hierdoor een van de populairste webshops binnen de Duitse markt. We zijn dan ook zeer verheugd dat we al jarenlang deel mogen uitmaken van dit succesverhaal.

Binnen dit project is flexibiliteit het toverwoord. Zo is de klant zeer flexibel als het op deadlines aankomt en zijn wij dan weer zeer flexibel qua prijs en hoeveelheid tekst die wordt doorgestuurd. We werken voor Bralex Webshops graag tot in de vroege uurtjes door om de gewenste vertalingen zo snel mogelijk af te leveren. Time is namelijk money!


696d4c4aa5.png

MDLonline.de

De mensen van MDLonline.nl contacteerden ons met de vraag of we de volledige website www.mdlonline.nl zowel een Duitse als een Engelse make-over konden geven. Geen enkel probleem natuurlijk! In onderling overleg kwamen we overeen dat wij URL per URL in Word-documenten zouden vertalen en deze in verschillende delen zouden afleveren. Rosanne van MDLonline ging meteen met onze interessante en scherpe offerte akkoord en “we were ready for take off”!

De levering verliep, ook dankzij het vlotte contact met de klant, van een leien dakje en binnen een paar weken had de hele website een Duits en een Engels jasje gekregen. MDLonline.nl kreeg met www.mdlonline.de een Duits broertje en met www.mdlonline.com een Engels zusje.

Hier en daar werden op vraag van de klant nog enkele extraatjes vertaald en ook de algemene voorwaarden wisten we naar wens naar het Duits en Engels te vertalen.

Vandaag de dag zijn we nog steeds vaste klant bij MDLonline. We verzorgden niet alleen de ondertiteling van enkele video's maar we leveren ook op regelmatige basis vertalingen van bijvoorbeeld hun reviews. Op deze manier zijn we al geruime tijd partners in crime.


1ce1ab34d8

diybastelideen.com

Zelfmaakideetjes.nl is de trots en het paradepaardje van het bedrijf SEO Simpel. De mensen van SEO Simpel zochten dan ook een betrouwbare partner om hun dierbare kindje een Duits tintje te geven. Via mond-aan-mond reclame kwam Hans van SEO Simpel uiteindelijk bij ons terecht. Hij liet me kennismaken met de Duitse versie van zelfmaakideetjes, namelijk www.diybastelideen.com. Het enige probleem was dat de website nog gevuld moest worden.

En laat vullen van websites met de nodige Duitse content nu net een kolfje naar onze hand zijn. Dorothea wierp zich meteen op de Nederlandse tekstjes en zorgde voor feilloze Duitse vertalingen. In een mum van tijd was www.diybastelideen.com geboren. Omdat er continu nieuwe zelfmaakideetjes op de Nederlandse website worden geplaatst, leveren we nog elke week de Duitse vertalingen voor de Duitse versie. Neem zeker eens een kijkje op Zelfmaakideetjes.nl.. wij konden er zelf al heel wat leuke ideetjes opdoen. Een ware bron van inspiratie!

Bij zelfmaakideetjes.nl is het belangrijk om de boodschap op een leuke manier via Duitse vertalingen over te brengen. Hierbij is het niet steeds een letterlijke vertaling die de beste vertaling is. Inventief zijn en de teksten een meeslepend karakter met een vleugje humor geven... daar draait het bij www.diybastelideen.com om.

Benieuw naar andere projecten van onze hand? Take a look here!


Contacteer ons

  • Duitsevertalingen.eu
  • Waterstraat 141
    2940 Stabroek
    België

Volg ons


Profiel

Passionele penners,
verrukkelijke vertalingen en
knallende content... En dat al
vanaf 0,06 euro/woord. Ontdek
snel wat wij voor u kunnen
betekenen!