Tarieven

Bij duitsevertalingen.eu zijn we erop gebrand om u vertalingen van de beste kwaliteit aan te bieden. Niet getreurd, hoge kwaliteit betekent niet meteen hoge prijzen. Omdat ons vertaalbureau zich louter op de online wereld richt, kunnen we onze kosten beperken en onze vertalingen en contentwriting tegen een scherpe prijs aanbieden. Ontdek zelf onze scherpe tarieven voor Duitse vertalingen en contentwriting en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Duitsland pier


Diensten (Duits)


Vertalingen Nederlands - Duits

Twee native vertaalsters met een hart voor de Duitse taal en kennis en ervaring binnen verscheidene niches en domeinen verzorgen maar al te graag uw Duitse vertalingen.

€ 0,06/woord
Contentwriting Duits

Dorothea en Kathrin werden geboren met een pen in de hand en staan al jaar en dag garant voor de meest meeslepende en SEO-gerichte Duitse content die je op de online markt vindt.

€ 0,06/woord

Diensten (Nederlands)


Vertalingen Duits - Nederlands

Met twee native Duitse vertaalsters en een officiële en native Nederlandstalige vertaler is uw Duits - Nederlandse vertaling bij ons in goede handen.

€ 0,06/woord
Contentwriting Nederlands

Als schrijver van onder meer het Nederlandse Cruisereizen Magazine en het Wellness Magazine is er geen betere contentwriter om beroep op te doen dan onze eigenste Wim.

€ 0,05/woord


Contacteer ons

  • Duitsevertalingen.eu
  • Waterstraat 141
    2940 Stabroek
    België

Volg ons


Profiel

Passionele penners,
verrukkelijke vertalingen en
knallende content... En dat al
vanaf 0,06 euro/woord. Ontdek
snel wat wij voor u kunnen
betekenen!